Disclaimer :

OUR MISSION
To offered you a Clean & Comfort Taxi to enjoy a Safe ride when you travel with us.

OUR VISSION
To be the best Budget Taxi service in Kuala Lumpur.

Tuesday, 17 February 2015

Fed Up Dengan Sikap Manusia Tamak Lagi Kebulor

Assalamualaikum. ...

Dah 2 bulan aku menamatkan Group Jobs KLTDC untuk support projek taxi4u.My

Ade yang tanya bile nak open balik group tuh. 

Kalau ikutkan memang aku nak buka balik and pilih driver untuk group tuh.

Tapi bile mengenangkan ade driver2 yang tamak al kebulor ni mempertikaikan job yang aku buat.... aku jadi fed up and patah hati nak buka balik group tuh.

Meh sini aku nak ingatkan ..... 

Aku tak pernah janji nak beri job out station / tour pada orang yang join group jobs aku.

Ape yang aku janjikan ialah job airport & genting.

Untuk projek taxi4u nie, group jobs aku hanya membantu dengan provide alamat2 airport.

Dan untuk pengetahuan korang, aku x pegang hotline taxi4u. 

So, aku dapat job ke mana sekalipon ... bukan hak korang ... 

Hak korang aku dah serahkan .... termasuk semua booking2 aku sendiri untuk menjaga ketamakkan haloba yang  melampau korang tuh.

Takkan ler semua job aku, aku nak serah kat korang ...

TAXI2KLIA.NET bantu TAXI4U.MY  tanpa mengambil upah atau bayaran pon selain menanggung kos advertisement, upah aku selaku tuan punya ?? ZERO !!!

Tak paham aku .... 

Kiteorg admin ni bagai nak giler keje siang malam picit alamat ... supaya semua booking bole serah kat korang.

X bole pikir ke ???

Semakkkk....