Disclaimer :

OUR MISSION
To offered you a Clean & Comfort Taxi to enjoy a Safe ride when you travel with us.

OUR VISSION
To be the best Budget Taxi service in Kuala Lumpur.

Friday, 21 November 2014

Cancell Job / Booking Unseen Effect - Renungan Semua


Salam Semua,

Myteksi memang serius dalam cancellation job. Sampai mesej ni di keluarkan pada penumpang.

Di sebabkan kensel job, ramai driver yang di buang, not fair kalau semua kesalahan di letak di bahu pemandu, bagaimana pula dengan penumpang yang sering main2 & kensel job bila driver dah dekat.

Kadang2 aku kesian tengok Myteksi yang terlalu mengikut telunjuk persatuan2 teksi yang ada. Seolah olah mereka di kawal sepenuhnya. Sampai nak buat keputusan pon nak kena mintak kebenaran.

Pihak persatuan ni pon 1 hal, give & take ler sket dalam sesuatu perkara. Jangan ler plak dah bagi betis nak peha plak.

Diaorg ni lupe agaknya yang Myteksi ni sebuah syarikat yang menawarkan perkhidmatan, bukan syarikat kebajikan.

Keh keh keh ......

Walau apepon, u done a great job for us Myteksi bila u keluarkan mesej tersebut. 

Kami amat menghargainya ..... tiada syarikat lain yang boleh & buat macam tuh.

Thanks..

SaiNizam
CED @ www.taxi4u.my 


2 comments:

  1. Use Limops for limo or cab bookings for end users or corporates.weather you are running a small cab company, or just drive your own cab. You want to address an random customer or a regular corporate client. You have got all the tools and you are ready to Go.

    ReplyDelete
  2. Yes, clearly there is a lot more work that needs to be done in this space. Differential privacy at least offers some formalism to the problem. Regarding your location data comment, Graham Cormode is actively researching such topics. An interesting read click here awaz

    ReplyDelete