Disclaimer :

OUR MISSION
To offered you a Clean & Comfort Taxi to enjoy a Safe ride when you travel with us.

OUR VISSION
To be the best Budget Taxi service in Kuala Lumpur.

Tuesday, 23 September 2014

Tayar Murah Dan Kualiti Di Jamin Terbaik

Salam ...

Hari ni aku nak berkongsi sedikit pengalaman aku dengan korang dalam pembelian tayar.

Sejak bawak teksi ni, aku dah survey banyak kedai untuk beli tayar yang terbaik dengan harga paling murah.

Sebelum ni aku memang dah attach dengan 1 kedai kat ******, selama 4 tahun. Bagi aku tayar dia memang murah dari kedai2 lain. Tayar sahaja kay. Allignment aku x rekemen.

Tapi, baru2 ni ade sorang brader name Wan promote bisnes tayar online dekat aku. Dalam kepala otak aku, takkan ler harga dia boleh lawan harga kedai yang selama ni aku attached. So, aku pon macam endah x endah jer.

Tapi ... bila dia tunjukkan harga tayar 195|55|15 yang biasa aku beli dengan harga RM165 all in ......

WOW ........ Giler Punya Murah.

(Dalam kepala otak aku ...... biar betul brader nie.)

Aku pon terus surf website dia www.mytayar.com 

Memang betul harga yang dia bagi dan dia ade banyak kedai yang attached dengan dia supaya boleh bagi harga & kualiti servis yang memuaskan.

Dia juga offer nak attach dengan KLTDC dan boleh beri diskaun khas untuk Ahli KLTDC. 

PergH ...... dah murah, nak bagi diskaun lagi.

Okies.... xper, biar aku cuba dulu. Betul ke tak brader ni.

Jom Kite Terjah Laman Web www.mytayar.com





Mane2 website pon kena register & log in dulu bro. Hehe. Jangan lupe register dulu sebelum log in yer.



Pastu korang search jenis tayar yang korang perlukan. Macam aku pakai GoodYear 195 55 15.  Korang plak ? Tak tau jenis tayar keta korang ? Ape kate korang pegi kat tayar korang and tengok ape yang di tulis. Senang jer nak pakai web ni, memang user friendly.



Aku dah dapat jenis tayar yang aku nak. RM165. Perghh, memang murah giler bro. Mane nak dapat. Tak caye ? Gi survey kat kedai lain okies.
Kalau dah setuju jangan lupe klik Add Chart.








Ini tayar yang aku dah pilih, dah masuk lam chart.





Kat atas tuh korang boleh tengok berapa kos booking deposit yang korang kena letak untuk secure stock yang telah di book. 
RM8.25 jer kot, bukan mahal mane pon risiko yang korang nak ambil.
Kalau ok, korang proceed untuk checkout.


Fill up details korang untuk booking.



Pelbagai pilihan untuk pembayaran bagi memudahkan kerja korang. Pilih jer yang mane.

The best part .... kalau korang takde kredit kad / online banking, korang hubungi  ( +60 10 77 82927 ). Owner website akan bagi penyelesaian yang terbaik dan memudahkan untuk korang.

Selamat mencuba yer.

Jangan lupa untuk bookmark & share dengan kengkawan korang pasal www.mytayar.com 

HARGA DI JAMIN TERMURAH.






1 comment:

  1. Dapatkan tayar, servis dan bateri kereta pada harga kompetitif dari www.mytayar.com.. Pelbagai jenama ditawarkan oleh lebih dari 10 Network Workshops..

    ReplyDelete