Disclaimer :

OUR MISSION
To offered you a Clean & Comfort Taxi to enjoy a Safe ride when you travel with us.

OUR VISSION
To be the best Budget Taxi service in Kuala Lumpur.

Sunday, 20 July 2014

Kedai Tayar Murah


Salam,

Aku nak share sket kedai tayar yang biasa aku pegi.

Dalam byk2 kedai, memang kedai ni paling murah. Lokasi kat Danau Kota Setapak.

Harga terbaru yang dia bagi aku untuk tayar Teksi Waja

Good Year 195 55 15 - RM170

Siap pasang and balancing.

Tayar memang murah, teksi punya harga masih boleh bincang.

Tapi korang kena deal dengan tokey dia Ah Soon. Anak bua dia x bagi harga special nie.

Kat atas tuh aku dah sediakan lokasi dan no fon tokey dia.

Kedai ni x terima voucher kay.

1 comment:

  1. Salam,

    Untuk semua pembaca topik ini, aku nak share berkenaan www.mytayar.com

    Kalau korang surf web site tuh, korang akan dapat pelbagai tawaran tayar baru yang murah dari harga kedai biasa.

    Di sebabkan KLTDC ada partnership dengan website tuh, aku nak share buat pembaca semua ...

    Bila korang beli di www.mytayar.com korang boleh gunakan promo kod kami "KLTDC" untuk menikmati diskaun.

    Walaupon x seberapa ... tapi aku berani jamin yang ianya lebih murah dari kedai di luar sana.

    Cuba dulu, baru tau ...

    Boleh di gunakan oleh sesiapa sahaja ....

    Tiada halangan ...

    Selamat Mencuba.

    ReplyDelete