Disclaimer :

OUR MISSION
To offered you a Clean & Comfort Taxi to enjoy a Safe ride when you travel with us.

OUR VISSION
To be the best Budget Taxi service in Kuala Lumpur.

Friday, 19 July 2013

Speed Trap @ Sepang KLIA

Salam,

Cube korang perhatikan saman list yang aku dapat dari kompeni (Publiccab).


Kalau korang perhatikan .. teksi2 yang ade dalam list tuh kena saman kat 'SEPANG'. Korang tengok pulak kesalahan ape ?? ' SPEEDING'.

So, ini menunjukkan banyak teksi kena saman buta2 jer kat Sepang. 

Maybe korang tak tau atau buat2 tak tau yang Polis selalu buat Speed Trap kat bawah papan2 iklan sepanjang perjalanan dari Toll KLIA hingga ke simpang ke LCCT. Arah nak ke KLIA yang biasa aku perasan dia tembak, arah balik tak penah nampak lagi.

So, bagi rakan2 seperjuangan semua .... jangan ler di sebabkan tambang RM70 - 80 tuh korang bantai laju2 macam baru keluar dari pit stop. HeHe ...

Tak kire ler kalau penumpang korang nak cepat atau tak ... tapi bile sampai ke tempat yang di nyatakan, perlahankan ler kenderaan tuh.

Biar Lambat Asal Selamat ....

No comments:

Post a Comment