Disclaimer :

OUR MISSION
To offered you a Clean & Comfort Taxi to enjoy a Safe ride when you travel with us.

OUR VISSION
To be the best Budget Taxi service in Kuala Lumpur.

Wednesday, 12 June 2013

ADS : Car Camcorder - RM100

Korang pernah terfikir yang suatu hari nanti bile korang memandu dan tiba2 ada sebuah kenderaan memotong anda sehingga menyebabkan kemalangan ??

Korang pernah terfikir untuk merakam detik2 perjalanan percutian anda bersama keluarga ?

So, Car Camcorder ni ler penyelesaiannya ...

Specifications

car tracking video cam 
Built in 140 degree wide angle lens 
180 degree rotating lens 
270 degree rotating display 

New car tracking video cam with double LED light 

Features:
Main function: Video recorder+Camera+ motion detection
1280X960 image capture
Built in 140 degree wide angle lens
180 degree rotating lens
270 degree rotating display
2.0 inch LTPS high resolution Panel
Built in double LED light
Anti shake mode
Motion detection
Can record while driving
Loop recording
Day and Night selectable modes
Support 32GB micro SD card
Can still record while LCD is off




Contoh Rakaman :


Gambar memang jelas

Boleh rakam suara sekali walaupon x jelas.

Harga memang murah, RM100 untuk bende ni .. memang berbaloi. 

Jika anda berminat untuk memilikinya .. boleh hubungi saya.




RM100
7 Hari Warranty 1 to 1 Exchange
6 Bulan Warranty Kilang
Postage Tambah RM10.
SMS / Whatsapp / Viber - 018 262 7177

Monday, 3 June 2013

Lagi Senang Carik Makan ??

Lagi Senang Cari Makan ....

Itulah motto yang MyTeksi pakai khas untuk pemandu2 teksi Lembah Klang.

Aku dah cuba untuk beberapa hari ... so far aku boleh katekan motto yang di pakai tuh memang benar2 berkesan ... HeHe.

Itu pada aku ler ... pemandu lain aku tak pasti.

Tapi, pada pandangan aku ... kalau driver tuh hanya bergantung pada MyTeksi memang susah ler. Sebab MyTeksi masih baru dan alamat bukan banyak sangat coz alamat hanya akan keluarkan jika anda berdekatan.

So, driver kena ade altenatif lain untuk dapatkan lebih penumpang seperti :-
1- Radio Service 
2- Tepi Jalan
3- Taxi Stand
4- On Call Booking

Biler driver ade semua tuh memang Lebih Senang Ler Nak Cari Makan....... HeH

Application MyTeksi penumpang boleh download dari Google Playstore & Apple Appstore, ianya khas untuk pengguna Android & IOS sahaja. Blackberry takde. HuHuuu

Kelebihannya ialah, penumpang boleh tengok ade berapa banyak teksi yang berada berdekatan dengan anda .. Contoh :-

Application Penumpang

Tapi penumpang kena ingat .. tidak semestinya driver yang ade berdekatan tuh nak pick up bila anda membuat Request.

Care untuk mendapatkan driver accept request anda dengan cepat adelah beri "TIP" .  Ade option tersebut, so .. aku pasti driver yang tamak cam aku ni akan terus berlumba untuk accept request tuh. HeHe ..

Alhamdulillah ... hari ni rezeki aku ade lebih bile aku guna MyTeksi & Radio Service. Bergilir2 aku amik alamat, mana yang bukak alamat berdekatan sama ada MyTeksi / Radio Service .. semua aku sapu. HuHuuu

So, kesimpulan yang aku nak katekan ialah ... korang kena cari banyak altenatif untuk menambahkan pendapatan anda.

Jangan ler buang masa melepak jerk. HeHe.

Contoh Driver Apps :-

Idle Mode

Job Yang Dah Amik Hari Nie