Disclaimer :

OUR MISSION
To offered you a Clean & Comfort Taxi to enjoy a Safe ride when you travel with us.

OUR VISSION
To be the best Budget Taxi service in Kuala Lumpur.

Sunday, 16 December 2012

Kereta Sapu Kena Cekup Kat LCCT


Sumber KOSMO DI SINI

Pagi kejadian, kawan aku sms kate "bace kosmo hari ni, kawan ko kena tangkap"

Terkejut jap aku, sape plak kawan aku yang kena tangkap sampai masuk paper nie ??

Skali aku tengok berita pasal keta sapu kena cekop... Ahaks.

Sebelum ni aku baru berniat nak "menyapu" kat airport gune MPV, tapi bukan ler cam diaorg ni, main langgar jer semua orang. Aku cume nak pick up penumpang yang booking jerk.

Tapi bile dah bace berita ni, risau gak aku ... kang tak pasal2 jer aku kena saman. 

KeH KeH KeH


No comments:

Post a Comment