Disclaimer :

OUR MISSION
To offered you a Clean & Comfort Taxi to enjoy a Safe ride when you travel with us.

OUR VISSION
To be the best Budget Taxi service in Kuala Lumpur.

Wednesday, 3 October 2012

Stesen LRT Kelana Jaya Lewat Beroperasi

Salam,

Aku dapat berita agak lewat yang menyatakan Kelana Jaya LRT station akan mula beroperasi pada ja 8am dan tutup pada jam 11pm bermula dari 6 Oct 2012 sehingga 9 Dec 2012 bagi memberi laluan kerja2 penambahbaikkan station tersebut.

Aku rase bende ni macam good news gak ler untuk semua pemandu teksi sebab, kalau LRT bermasalah, tinggal Bas & Teksi sahaja ler pilihan pengguna di Kelana Jaya untuk ke pusat bandaraya. So, pemandu2 teksi jangan pulak ambil kesempatan ni dengan meletakkan syarat / harga yang bukan2 pulak. Hehe.

Tapi ade juga bende yang bermain dalam pikiran aku. Kalau mase LRT ade sekalipon tak ramai teksi yang nak ke pusat bandar waktu pagi2 yang mane tengah sesak teruk kat LDP ( Lebuhraya Damansara Puchong ) tuh, inikan pula kalau permintaan ramai sempena LRT kelana jaya beroperasi lewat. Cume yang aku risaukan kaki sembelih ni akan lebih tersenyum ler. Huhuu.

Aku amat berharap agar pihak berkuasa dapat memantau keadaan ni, walaupon pada mase sekarang ni kaki2 sembelih ni memang beroperasi kat Kelana Jaya Station tanpa di ganggu oleh pihak berkuasa. Pelik kan, adekah SPAD tak menjalankan tugas atau takde orang yang buat aduan ???

Berita penuh di petik dari Mstar Online. 


No comments:

Post a Comment