Disclaimer :

OUR MISSION
To offered you a Clean & Comfort Taxi to enjoy a Safe ride when you travel with us.

OUR VISSION
To be the best Budget Taxi service in Kuala Lumpur.

Saturday, 13 October 2012

Malaysian Motor GP 19 Oct - 21 Oct 2012


BOOK YOUR TAXI WITH US
1 Way - RM80 nett
2 Way - RM150 nett
Terms & Conditions : 
  • U need to confirm time to pick up ( Go & Return )
  • Charges included tol and booking
  • Waiting charges rm30 per hour.

Salam,

Bila setiap kali Litar Sepang buat function, ianya adalah salah satu cara kita pemandu teksi nak tambahkan pendapatan. INGAT .. tambah pendapatan, bukan AMBIL kesempatan.

Tumpuan utama pastilah di sekitar bukit bintang. Pasti ramai orang akan tinggal di hotel2 sekitar Kuala Lumpur sebagai pilihan untuk penginapan dan aktiviti lain selepas ke litar sepang. So, pemandu2 teksi di sekitar Kuala Lumpur kena lah pandai untuk promote diri untuk bawa penumpang ke sana.

Aku cuma berharap agar pemandu2 teksi di sekitar Kuala Lumpur tidak akan ambil kesempatan yang melampau sehingga mencemarkan name baik pemandu teksi Malaysia sudah ler.

Pendapat aku ler, Tourism Malaysia kan dah form Duta Teksi, kenape pihak Tourism Malaysia tak nak amik job ni sebagai official partner pada Motor GP kali ni dan beri keutamaan kepada ahli2 Duta Teksi. So, baru ler ahli2 yang register sebagai Duta Teksi ni rase di hargai. Hehe ...

Kalau Tourism Malaysia buat camnie, Sape yang untung ?? Duta Teksi. Sape yang dapat name ?? Tourism Malaysia. So, lepas ni orang akan label pemandu teksi negara mana ?? MALAYSIA ...

HeheHe.


No comments:

Post a Comment