Disclaimer :

OUR MISSION
To offered you a Clean & Comfort Taxi to enjoy a Safe ride when you travel with us.

OUR VISSION
To be the best Budget Taxi service in Kuala Lumpur.

Wednesday, 18 July 2012

TR1Ma sudah berada dalam genggaman.



Salam,


Semalam lepas aku hantar sorang customer ke KLIA, aku singgah SPAD Putrajaya untuk cube nasib amik aku punya voucher TR1M. Alhamdulillah ... tak sampai 10 minit urusan aku kat sane, cepat dan pantas .... pegawai yang bertugas pon masih tersenyum dan melayan driver2 teksi ni dengan baik.


Selepas pelancaran TR1Ma oleh DS Najib pada 24 Jun lepas, keesokkan harinya penuh semua pejabat JPJ dengan driver teksi beratur dan berebut untuk amik voucher ni. Ade juga yang mengeluh sebab mereka bukak 1 kaunter sahaja, ade juga yang mengeluh bile dah penat2 beratur .... name dia plak kena pegi putrajaya untuk amik voucher tuh ... hehe. 2 kali aku pegi, JPJ Wangsa Maju & JPJ Sri Permaisuri, bile aku tengok ramai2 tuh ... aku terus blah jerk.


Voucher dah dapat, lepas ni cite pasal nak tukar tayar plak. Voucher valid untuk 6 bulan, tak tau ler bape plak harge yang kedai tayar nak sembelih untuk sebijik tayar. Hehe. Aku dah ler pakai tayar 15", mau sekeping voucher bersamaan dengan sebijik tayar nie. Keh3. Koyaks tol.


Walau apepon, kite nantikan drama seterusnya semasa kite nak tukar voucher kepada tayar. Hehe ...

No comments:

Post a Comment