Disclaimer :

OUR MISSION
To offered you a Clean & Comfort Taxi to enjoy a Safe ride when you travel with us.

OUR VISSION
To be the best Budget Taxi service in Kuala Lumpur.

Friday, 6 July 2012

Duta Teksi Dapat Elaun Bulanan ??

Salam ...


Baru2 ni aku ade dgr dari kengkawan yang kuar kat tv kate pemandu teksi dapat elaun RM100 setiap bulan. Mantap siot ... 


Aku try google and dapat info berkenaan duta teksi yang kerajaan war2kan sebelum nie. Sebelum ni pon mase aku bayar sewa keta ade gak ler aku ternampak form sesiapa yang berminat nak register jadi duta teksi nie. Aku malas nak amik pot, mane tau dapat elaun RM100 ... hehe. Tapi kena gi khusus ler. Ahaks.


Salam 1 Malaysia,

Sukacita dimaklumkan bahawa pemeriksaan kenderaan dan pemberian elaun insentif bulanan kepada semua Duta Teksi Pelancongan yang telah menghadiri kursus Program Duta Teksi Pelancongan pada bulan Mac sehingga Mei 2012 (Bil.1-18) akan bermula dari 9 sehingga 17 Julai 2012 (7 hari bekerja) di Pusat Pelancongan Malaysia (MaTiC), Jalan Ampang, Kuala Lumpur. Masa untuk pemeriksaan kenderaan di Lanai MaTiC dan pemberian elaun tersebut di Unit Kewangan, MaTIC adalah dari jam 9.00 pagi sehingga 3.00 petang sahaja. Segala perhatian dan kerjasama tuan/puan di dalam perkara ini diucapkan terima kasih.


Masyuk arr pemandu teksi yang jadi duta lepas nie. Hehe ...  

No comments:

Post a Comment