Disclaimer :

OUR MISSION
To offered you a Clean & Comfort Taxi to enjoy a Safe ride when you travel with us.

OUR VISSION
To be the best Budget Taxi service in Kuala Lumpur.

Thursday, 1 December 2011

Jalan Jem ... Parking Jap Ahhh ....



Korang tengok foto kat atas .... lokasi kejadian kat Jalan Syed Putra menuju ke Jalan Klang Lame simpang nak ke Mid valley


Mantaps tol keta tuh kan ??? camner arr dia bole naik kat atas penghadang jalan tuh & masalahnye keta tuh tak terbalik pon. Sape lah tuan empunya keta tuh kan .... hehe


Kalau korang ade info pasal kejadian nih, meh ler kongsi bersama kay.

Tido Tepi Jalan



Cube korang tengok foto kat atas .... lokasi kat atas di MEX Hway Exit Tol Putrajaya menghala ke Kuala Lumpur.


Aku hairan, kenape ade driver yang suke sangat tido kat tepi jalan dan lebih2 lagi kat lokasi di atas. Kadang2 diaorg ni dah macam buat gathering tido ramai2 plak kat situ. Aku akui, maybe diaorg kepenatan & nak berehat ... tapi kenape tak nak berenti kat R&R yang berdekatan ??? Kenape mesti kat situ ?? Best sangat ke tempat tuh ??


Kalau korang ade pengalaman tido kat situ, meh ler berkongsi ngan aku .... aku nak tau gak kenape ramai yang suke sangat tido kat situ.