Disclaimer :

OUR MISSION
To offered you a Clean & Comfort Taxi to enjoy a Safe ride when you travel with us.

OUR VISSION
To be the best Budget Taxi service in Kuala Lumpur.

Tuesday, 18 October 2011

Kedai Spare Part Kereta Pembohong

Kat sini aku nak cite sket, kiteorg driver teksi nih memang tiap2 bulan akan service keta. Biasanya kiteorg akan beli barang sendiri & antar bengkel tuk service.


Aku biasa keje kat area PJ, so ... aku malas ler nak beli kat KL, walaupon sebelum ni aku biasa beli kat Weng Huat ( Pekeliling ). Sebab jauh kan ... so aku gi beli kat kedai yang member aku rekemen, P.H. Auto kat Sea Park.


Mula2 tuh harge dia yang bagi memang memuaskan ler walaupon yang semurah Weng Huat, tapi bile korang dah lame beli kat situ and bile korang dah mule percaye dengan dia, dia mule main harge tanpa korang sedar. Aku bukan cakap kosong kay, aku ade bukti. huhuuuu


Bulan lepas dia kate harge minyak naik, aku leh trime ... tapi bulan ni dia naik lagi, mane aku tak hangin. Nasib baik aku ade simpat resit lame, aku tunjukkan kat dia. Dia dengan muke marah, dia nak pulangkan duet aku & kate bulan ni jer ... bulan depan tak leh. Aku terus tolak & itulah kali terakhir aku akan beli barang kat situ.


Aku cite ngan apek pomen kat bawah pokok SS2, dia pon kate bende yang same. Bile kite mule dah percaye P.H. Auto, dia mule main harge tanpe kite sedar. Tapi masalahnye dia nak tipu kiteorg yang tiap2 bulan beli barang yang same. adehhh ... koyak tol. Nak untung pon agak2 ler apek ... jangan macam ni ler kay.


So, aku nasihatkan korang .... jangan ler sesekali korang singgah lagi kedai spare part penipu kat SeaPark yang bername P.H. Auto.


BUKTI ??? Haaa .... tengok kat bawah




No comments:

Post a Comment